2020

Udstillinger / Exhibitions:

Collect’, London, med Flow Gallery
27/2 - 1/3 2020 i Somerset House, London

’Earthbound ’ 3 på Gudhjem Museum (i september, datoer mangler)

I 2020 bliver jeg pensionist, og da det dermed bliver økonomisk muligt for mig, har jeg valgt at lave en del ændringer i mit arbejdsliv.

Jeg har arbejdet meget og længe, - det har været godt, -  og jeg er virkelig taknemmelig for alle de mange, som har sat pris på og købt min keramik gennem årene og dermed gjort det muligt for mig at fortsætte! Det har været fantastisk at opleve.

Nu er det tid til at finde en ny balance. Jeg har brug for meget større frihed, ny udvikling, mere fred og ro herhjemme på matriklen, tid til at gå ture, meditere, skåne mine hænder lidt, arbejde mere frit og langsomt med keramikken - og til at slippe følelsen af hele tiden at være bagefter pga efterspørgslen på kopper :-)

Det betyder bl.a. at jeg fra 1/1 2020 ændrer åbningstiderne i værkstedsbutikken til mandage og tirsdage kl 13-16.30!

Jeg ved ikke, om jeg kommer til at lave kopper fremover. Lige nu er der i hvert fald en koppe-pause, så jeg får ro til at arbejde med udstillinger og nye ideer på værkstedet. Jeg glæder mig :-)

Måske vil min rejse til Taiwan også sætte sig spor i min keramik. Jeg har fået lyst til at gå videre med at lave teskåle, efter at jeg har opdaget glæden ved at se tebladene folde sig ud i det varme vand i en smuk teskål (en chawan), og nydelsen ved at holde skålen i hænderne.
Det var faktisk nogen billeder af japanske teskåle, som i 1974 fuldstændigt ændrede min opfattelse af hvad keramik kunne være. Fra da af var jeg solgt.

 

Evt ændringer i åbningstider o.l. vil blive annonceret her på hjemmesiden.