Min krukke 'Sose' på Hjorths fabrik

Earthbound 2 på Gudhjem Museum

Lige nu - på værkstedet og ude omkring:

I forbindelse med European Ceramic Context på Bornholm 15/9 - 11/11 deltager jeg i 2 udstillinger. Den ene er 'Ny bornholmsk værkstedskeramik' på Hjorths Fabrik, - den anden 'Keramisk Hviskeleg' hos Charlotte Thorup i Svaneke.

Næste udstilling jeg deltager i bliver en stor udstilling om 100 års Dansk Keramik i Det Danske Hus i Paris. Udstillingen åbner den 28.november, - jeg har ikke de endelige detaljer endnu. Der bliver lavet en stor bog i samme anledning, - skal vise værker fra samtlige de 80 værksteder, der er repræsenteret på udstillingen. Udstillingen skal turnere i ca 1½ år, bl.a. til Skovgaardsmuseet og Sofienholm.

Og så er det i år 25 år siden at jeg etablerede værksted og butik i Larsegade! Det har været en lang række gode år med fremgang på alle måder.

De seneste år er det pga stor efterspørgsel blevet nødvendigt for mig at sige helt stop for bestillinger. Dog er man altid velkommen til at kontakte mig og høre, hvad jeg har stående her og nu. Ofte løser det sig på den måde. Jeg har begrænset mine udsalgssteder til pt at være min egen butik i Rønne, Reflax i Svaneke og Flow Gallery i London. Og så 'det løse' som enkelte udstillinger o.l. Det vigtigste er, at min keramik er lavet med glæde og inspiration og på en eller anden måde rummer og videregiver denne energi.