2021

‘Crafts at its best  -  Bornholm møder Slesvig-Holstein’
Ostholstein Museum Eutin
04/6  (kl 19)  – 8/8 2021

’Rådstuen’ i Sandvig
Lone Schiøtz og Eva Brandt
30/5 – 11/6

August:
Det har været et godt første halvår i år. Stor interesse for mine store modellerede krukker, og godt salg. Det er en ønskesituation, som jeg vil nyde og bruge til at fortsætte i den retning. Jeg har meldt mig til et 'vildt' glasurkursus i efteråret i forbindelse med Bornholm Craft Weeks, så forhåbentlig får jeg udviklet nye inspirerende glasurer, som fører mig videre!

Sommer 2021:
Rådstueudstillingen blev en succes trods alle mine problemer med min gamle slidte ovn. Jeg 'humper mig igennem' indtil min nye ovn er bygget færdig sidst på året.

15. maj 2021: 
Kasserne med de to værker til Eutin er netop sendt afsted og udstillingen på Rådstuen nærmer sig.
Min ovn er nu desværre brændt sammen for anden gang i denne måned. Et virkelig uheldigt tidspunkt, og det får konsekvenser for Rådstue-udstillingen, da det er umuligt for mig at gøre alle tingene færdig til åbningen.
Der skal nok blive en udstilling ud af det, og Lone har dejlig grafik til væggene. Måske når jeg også at få brændt noget nyt de dage jeg ikke passer udstilling.
På den positive side har uheldet givet mig det endelige skub til at sætte gang i anskaffelsen af en ny keramikovn. Den gamle har tjent mig godt i 27 år.
Udstillingen er åben dagligt kl 11-17 til og med fredag 11 juni, og en af os eller begge vil være til stede og passe udstillingen..


Jeg har været i fuld gang på værkstedet her i foråret, især med modellering af nyt til de to udstillinger og til Flow Gallery i London. Jeg har sideløbende udviklet ny farvede matte glasurer, som jeg nu skal til at lære at kende.

Mine 'pensionist' åbningstider: To dage om ugen, - mandage og fredage kl 11-15.