2023

Endnu ubrændt chawan

Udstillinger:

'Keramisk Set'
Bornholms Kunstmuseum
6.10. 2022 - 21.05. 2023

2023 Taiwan Chawan Festival
Miaoli 8-17/9 2023

Lukkedage og ferie aug-okt 2023:
Jeg har jo åbent året rundt mandage og fredage, så ind imellem er jeg nødt til at lukke for at holde ferie, besøge familie i andre dele af landet ol. Denne gang er det et dårligt tidspunkt, men det kan ikke ændres:
Butikken er lukket fredag 25/8 og mandag 4/9 . Ja, desværre under Bornholm Craft Weeks, hvor jeg først er tilbage sent torsdag.
Jeg holder ferie 23/9 - 3/10.

 

Maj - juli:   
I fuld gang med mit glasurkursus, - meget spændende med nye udtryksmuligheder.
Der er efterspørgsel på de store krukker, og her kan jeg arbejde med de nye overflader og glasurer, som bliver udviklet i årets løb.

begitninger med silicon carbid20230628_112115 600x800.jpg

Marts:   Jeg har meldt mig til et eksperimenterende glasurkursus på nettet, - det står på løbende i det næste år og kan føre mange nye steder hen!  :-)

Januar - februar:  Jeg arbejder igen med teskåle, chawan, til en udstilling i Taiwan til september.
Det kræver ro og fordybelse og er meget inspirerende. I de små skåle tillader mig at tage mange chancer for at nå hen til nye udtryk, selvom jeg har brugt lang tid på at skære hver skål ud af en klump ler og udhule den omhyggeligt. Der er mange andre og hurtigere teknikker, men lige nu fanger det mig med alt det rå og lidt tilfældige. Jeg kunne godt bruge mange måneder på det, fordi jeg også skal nytænke og udvikle glasurer, farver, nye materialeudtryk.
Jeg når kun lige at skrabe i overfladen her i vinter...

Jeg har dog også gang i større modellerede krukker og mindre hånddrejede ting til butikken.