Hånddrejede arbejder /Hand-thrown works

Billederne viser eksempler på mit arbejde, men kan ikke bestilles, da det er unika.

ENG: Examples of handthrown works. All are one of a kind. Cannot be ordered again, once sold, but you are wellcome to email me, and I will send photos of what is available.

Kopper
2022: Jeg laver stadig tekopper med hank, - når det passer ind imellem mit arbejde med de store krukker. Derfor skal man være lidt heldig for at få fat i dem. Du kan altid sende mig en sms og høre, om jeg har kopper. Hvis jeg har, sender jeg fotos af udvalget, og jeg sender også.
Desværre er det ikke muligt at bestille.

 

Jeg arbejder udelukkende med unika. Alt er gjort 'fra bunden af', lige fra leret som jeg blander selv, til begitninger og glasurer, som ofte er resultatet af mine eksperimenter med forskellige råmaterialer. En spændende del af arbejdet som keramiker, hvis man da ikke vælger at bruge færdigkøbte glasurer.

I forbindelse med at jeg blev 'pensionist' i 2020, gik jeg ned i arbejdstid og prioriterer nu mere at arbejde med de modellerede krukker . Jeg stoppede med at lave mine bægre, som har været en stor succes gennem mange år, men som også tog for meget af min tid til sidst.  Ind imellem laver jeg dog stadig store kopper med hank.

Lille skål

De viste emner er bare eksempler på mine hånddrejede ting.

Glaseret lågkrukke med indlagt mønster

Hånddrejet oval skål med indlagt dekor.