Hånddrejede arbejder /Hand-thrown works

Billederne viser eksempler på mit arbejde, men kan ikke bestilles, da det er unika. 

ENG: Examples of handthrown works. All are one of a kind. Cannot be ordered again, once sold, but you are wellcome to email me, and I will send photos of what is available.

Tekopper

Jeg arbejder udelukkende med unika. Kopper, kander o.l. er hånddrejet af ler, som jeg selv blander. Begitninger og glasurer laver jeg selv, og jeg eksperimenterer jævnligt med nye opskrifter. Alle kopper er forskellige og kan sammensættes efter ønske og temperament, og jeg finder hele tiden på nye variationer. Dog drejer jeg kopperne efter mål, så de holder nogenlunde samme højde.

Fra 2020 laver jeg kun tekopper og kun i begrænset omfang, hvis min økonomi tillader mig det ;-)

Arbejdet med at opnå den rå overflade er tidskrævende og det samme gælder de mange forskellige prikker, som er sat på i hånden en ad gangen. Det betyder, at jeg kun laver et begrænset antal kopper på et år. Kopperne sælges udelukkende fra mit værksted i Rønne.

Lille skål

Jeg kan desværre ikke tage bestillinger. Men man er altid meget velkommen til at kigge ind i butikken og se, hvad jeg har, eller sende en sms /email /ringe og høre, hvad jeg har stående, - evt få sendt fotos.

Glaseret lågkrukke med indlagt mønster

Hånddrejet oval skål med indlagt dekor.