2021

'Kunst i Salteriet' i Arnager
lør 27. nov kl 10-16
og søn 28. nov kl 10-14
Salteriet ligger lige indenfor broen ud til havnen.

‘Crafts at its best  -  Bornholm møder Slesvig-Holstein’
Ostholstein Museum Eutin
04/6  (kl 19)  – 8/8 2021

’Rådstuen’ i Sandvig
Lone Schiøtz og Eva Brandt
30/5 – 11/6

November:
’Kunst i Salteriet’:
Den sidste weekend i november udstiller jeg og 11 andre lokale i ’Salteriet’ i Arnager. Salteriet, som ligger med udsigt direkte til  Arnagers lange træbro og øhavnen, er et råt og rustikt brugsrum, som har været anvendt i forbindelse med fiskeriet gennem mange år.
Ideen til udstillingen kommer fra  Judith Lund, fastboende i Arnager og en rigtig ildsjæl. Hun  syntes at Arnager i forbindelse med byens julearrangement skulle have ’noget rigtig kunst’ og ikke nøjes med julemarkedet med strikkede sokker.
Sådan et initiativ fortjener støtte!
Sokker mm finder man på julemarkedet i ’Salinj’ højere oppe i byen, samme weekend.

For mig er det extra hyggeligt, fordi jeg har tilbragt så mange sommerferier mm i familiens sommerhus ’Slivaratorn’, som ligger på vej hen til broen.

Der er sat ny belysning op i rummet, som ellers fremstår nøgent og rustikt, som det er blevet brugt af havnen. Det er første gang Salteriet bruges i forbindelse en kunstudstilling, og det bliver spændende at være med til noget, der kan være starten på en ny tradition. Rammerne er inspirerende, og jeg håber at Salteriet bliver bevaret som det står, med al den historie det rummer.

Udstillerne er: Hanne Stange, Bo Johansen, Henriette Jackson, Mette Dich, Gro Smykker, Ane Mogensen, Mie Mølgård, Tone Mygind, Lenny Goldenberg, Kenneth Geneser, Mette Absalon og mig selv.

salteriet 560 px20210926_123627_resized.jpg

Salteriet, som det står til daglig.

Og her et hjørne af udstillingen..

Mit hjørne.jpg

August:
Det har været et godt første halvår i år. Stor interesse for mine store modellerede krukker, og godt salg. Det er en ønskesituation, som jeg vil nyde og bruge til at fortsætte i den retning. Jeg har meldt mig til et 'vildt' glasurkursus i efteråret i forbindelse med Bornholm Craft Weeks, så forhåbentlig får jeg udviklet nye inspirerende glasurer, som fører mig videre!

Sommer 2021:
Rådstueudstillingen blev en succes trods alle mine problemer med min gamle slidte ovn. Jeg 'humper mig igennem' indtil min nye ovn er bygget færdig sidst på året.

15. maj 2021: 
Kasserne med de to værker til Eutin er netop sendt afsted og udstillingen på Rådstuen nærmer sig.
Min ovn er nu desværre brændt sammen for anden gang i denne måned. Et virkelig uheldigt tidspunkt, og det får konsekvenser for Rådstue-udstillingen, da det er umuligt for mig at gøre alle tingene færdig til åbningen.
Der skal nok blive en udstilling ud af det, og Lone har dejlig grafik til væggene. Måske når jeg også at få brændt noget nyt de dage jeg ikke passer udstilling.
På den positive side har uheldet givet mig det endelige skub til at sætte gang i anskaffelsen af en ny keramikovn. Den gamle har tjent mig godt i 27 år.
Udstillingen er åben dagligt kl 11-17 til og med fredag 11 juni, og en af os eller begge vil være til stede og passe udstillingen..


Jeg har været i fuld gang på værkstedet her i foråret, især med modellering af nyt til de to udstillinger og til Flow Gallery i London. Jeg har sideløbende udviklet ny farvede matte glasurer, som jeg nu skal til at lære at kende.

Mine 'pensionist' åbningstider: To dage om ugen, - mandage og fredage kl 11-15.